אוכל ביתי ניר עציון חנכה אגף ייצור חדש למוצרי אנטי פסטי

חברת "אוכל ביתי ניר עציון" הפעילה בתחום ההסעדה המוסדית והקמעונאית, מרחיבה את פעילותה בשוק האוכל המקצועי. החברה משלימה בימים אלה את הקמתו של אגף ייצור חדש למוצרי אנטי פסטי בהשקעה של כ- 3 מיליון ₪.

עידו גולן, מנהל השיווק, מסר כי החברה רכשה מאיטליה מערך ייצור מהמשוכללים מסוגם בעולם, השולט בתהליכי הייצור של המוצר הסופי משלב שטיפה וחיטוי חומרי הגלם, קלייה בתנור גריל הכולל פסי חריכה, ועיבוד לכדי מוצר מוגמר.

אלון יוסף, מנהל התחום המקצועי בחברה, מוסר כי סידרת מוצרי האנטי פסטי החדשה אותה מוציאה בימים אלה אוכל ביתי ניר עציון לשוק, מאופיינת באיכויות קולינריות גבוהות, והיא פותחה בשיתוף שפים מובילים בישראל ושף החברה (ממנה נרכש הציוד) באיטליה.

סידרת אנטי פסטי של "אוכל ביתי ניר עציון" תכלול פלפלים, חציל, קישוא זוקיני, בטטה, תחתיות ארטישוק, פטריות שמפניון, בצל סגול, כרובית ועוד.
הסידרה משווקת בשני אופני הכנה והגשה: מוצרים קלויים יבשים, ומוצרים קלויים העשויים במרינדה של שמן זית ועישבי תיבול. סידרת המוצרים תשווק בקטגוריית מוצרי פרימיום, כאשר קהל היעד שלה הנו בתי קפה, מסעדות, בתי מלון, גני אירועים, ועוד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה