אוכל ביתי ניר עציון מרחיבה את פעילותה לשוק המקצועי-קולינרי

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה בייצור ושיווק אוכל מוכן לשוק המוסדי והקמעונאי, מרחיבה את פעילותה גם לשוק המקצועי-קולינרי בהשקעה של כ-1.5 מיליון ₪.
החברה הקימה מחלקה המתמחה בפתרונות לשוק המקצועי הכולל בתי קפה, מסעדות, רשתות מזון מהיר, מפעלי מזון, מפעלי מוצרי מאפה, בתי מלון, חברות קייטרינג והסעדה, בתי חולים ובתי אבות.

אלון יוסף, מנהל התחום המקצועי ב"אוכל ביתי ניר עציון", אומר כי המחלקה החדשה תתמחה במתן פתרונות מיוחדים באספקת מוצרי מזון לפי צרכי הלקוח – פיתוח מנות מיוחדות לפי דרישה, אריזות בגדלים שונים, מוצרים מצוננים או קפואים, כשרות מיוחדת גבוהה, ועוד.

להלן דוגמאות של המנות המוצעות בפילוח לפי סוגי הלקוחות:
עבור בתי קפה ומסעדות – ירקות אנטי-פסטי קלויים, ירקות מטוגנים, אנטריקוט צלוי פרוס, חזה עוף בגריל, ועוד.
לרשתות מזון מהיר – כנפי עוף צלויים, ירקות אנטי פסטי, נגטס בטעמים, נתחי עוף להקפצות ועוד.
למפעלי מזון – חומרי גלם טריים לאחר טיפול טרמי מכל סוג, בצל מטוגן, ירקות קלויים, בשרים מבושלים, בשר טחון מאודה ועוד.
למפעלי מוצרי מאפה – פירה בטטות, בצל מטוגן, פטריות מאודות, פירה חצילים, בשר טחון ועוד.
לחברות קייטרינג לעסקים ולאירועים – ירקות ממולאים צמחוני, קציצות דגים מטוגנות, מבחר בשרים מבושלים וצלויים, פשטידות וקישים אישיים ועוד.
לבתי מלון – גפילטע פיש, קיגל ירושלמי אישי, ירקות ממולאים, ירקות אנטי פסטי ועוד.
לבתי חולים ובתי אבות – קציצות דלות במלח, גפילטע פיש ועוד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה