fbpx

אורואיג'אז (מרק חומץ)

החומרים הדרושיםחבילת איטריות ביצים1 כף מלח בישולחצי כוס שמן50 גרם ריחן יבש (בזיליקום)2-3 שיני שום1 כף חומץ (לפי הטעם) לכל צלחתאופן ההכנהלחמם את השמן בסירלערבב בקערה את הריחן והשום הכתוש להוסיף את השמן החם ולערבבלהרתיח בסיר גדול ליטר מים וכף מלח בישוללהוסיף את האיטריות ולהרתיח שנית, לבשל על אש בינונית כ-8 דקות (או ע"פ הוראות ההכנה שעל גבי החבילה)כשהאיטריות מוכנות לחלק לקערות מרק איטריות יחד עם המים בהם התבשלולקחת כף מתערובת השמן, הריחן והשום ולהוסיף לכל צלחת מרק ולערבב.להוסיף כף חומץ ולערבב
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים הדרושים
חבילת איטריות ביצים
1 כף מלח בישול
חצי כוס שמן
50 גרם ריחן יבש (בזיליקום)
2-3 שיני שום
1 כף חומץ (לפי הטעם) לכל צלחת

אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר

לערבב בקערה את הריחן והשום הכתוש להוסיף את השמן החם ולערבב
להרתיח בסיר גדול ליטר מים וכף מלח בישול

להוסיף את האיטריות ולהרתיח שנית, לבשל על אש בינונית כ-8 דקות (או ע"פ הוראות ההכנה שעל גבי החבילה)

כשהאיטריות מוכנות לחלק לקערות מרק איטריות יחד עם המים בהם התבשלו

לקחת כף מתערובת השמן, הריחן והשום ולהוסיף לכל צלחת מרק ולערבב.

להוסיף כף חומץ ולערבב





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר