חומרים:
1 כוס אורז אדום סוגת, מוכן
1 כוס אורז פרסי קלאסי סוגת, מוכן על פי הוראות ההכנה
1 בצל סגול, פרוס לפרוסות דקות
1 קישוא גדול, חתוך לקוביות קטנות
3 גזרים קטנים, פרוסים לעיגולים דקים
חצי כוס טופו, בקוביות קטנות
3 גבעולי בצל ירוק, קצוץ גס
2 כפות מים
3 כפות רוטב סויה
3 כפות מירין (יין אורז מתוק יפני לבישול)
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
שימו שמן בווק בכמות המספקת לכיסוי תחתיתו.
חממו את השמן על להבה גבוהה.
הכניסו פנימה את פרוסות הבצל הסגול.
ערבבו-טגנו במהירות בעזרת מקלות אכילה גדולים או כף עץ.
הוסיפו את הקישוא, הגזר והטופו. ע
רבבו עוד עד שהקישוא מראה סימני צריבה.
הנמיכו במעט הלהבה והוסיפו את המים.
הוסיפו כף רוטב סויה ואת המירין,
ערבבו. הוסיפו את שארית רוטב הסויה וערבבו.
המשיכו עד שהירקות יתרככו.
הוסיפו את שני סוגי האורז והמשיכו להקפיץ במהירות.
טעמו והוסיפו רוטב סויה או מלח על פי הטעם.
הוציאו לצלחת או קערת הגשה אישית, ופזרו מעל בצל ירוק קצוץ.