"אחוה" מתרחבת ותקים מפעל נוסף לטחינה

חברת "אחוה", יצרנית חלוה, טחינה ומוצרי מאפה, תקים מפעל חדש לטחינה בעלות מדווחת של 25 מיליון ₪.

המפעל החדש, אשר יוקם באזור התעשייה אריאל, יצטרף למפעל המאפים ולמערך הלוגיסטי המשתרע על שטח של 8,000 מ"ר. בכוונת החברה להעתיק גם את מפעל החלוה השוכן באזור התעשייה ברקן לאזור המפעלים באריאל.

אחוה מגלגלת מחזור מכירות של 120 מיליון ₪ בשנה. היקף הייצוא של החברה נאמד בכ- 20%. שבחברה מעריכים כי בשנת 2014 יגדל הייצוא ב-5% נוספים, כאשר ייצוא הטחינה הגולמית צפוי לעלות בכ- 15%.

יעקב מלאך, מנכ"ל אחוה, אומר: "אנו רואים דרישה הולכת וגדלה בעולם למוצרי מזון אתני, אורגני וטבעי בכלל, אותו העולם מזהה כמזון איכות, וביקוש גובר לטחינה גולמית בפרט". העלייה נרשמת גם במוצרי החלוה, המכילים 50% טחינה גולמית. לדברימלאך, בתוך 18 חודשים תסתיים בניית המפעל החדש, והחברה תגדיל באופן משמעותי את פעילותה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה