“אחים פפושדו” תייצר מאות טונות של עוגיות כשרות לפסח, מבוססות על קמח בעל הכשר מיוחד

חברת “אחים פפושדו” מחולון נערכת בימים אלה לייצור של מאות טונות של עוגיות לקראת החג. בשבוע האחרון השלימה את תהליך הכשרת המפעל שכלל רחיצה של כל המפעל על הציוד בו ביין (ולא במים) לקראת תחילת יצור עוגיות “מצה עשירה” לחג הפסח (המיוצרות על בסיס יין).

חיים פפושדו, מנכ”ל משותף בחברה, מוסר כי ל”אחים פפושדו” הכשר גבוה מיוחד לייצור עוגיות מקמח כשר לפסח – שיוצר ללא מים. מדובר בקמח שמיוצר מחיטה שנקצרה בטרם מועד (לפני עונת הגשמים), ושעברה ניקוי וקילוף יבש (ללא מגע מים).

לקראת חג הפסח, תשיק “אחים פפושדו” מגוון עוגיות המצטיינות בטעם ייחודי, פריכות וארומה מעודנת של יין. העוגיות מוצעות בשלל צורות וטעמים: פרחים, מרובעים, גלגלים, טבעות ועוד, ובטעמים שונים – בשילוב אגוזים, קוקוס וציפוי שוקולד. העוגיות יוצעו למכירה במגוון אריזות ומשקלים, בכל רשתות השיווק ובחנויות בארץ.
















היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה