איגוד עובדי ענף ההסעדה יוצא לדרך

האיגוד יירשם כמלכ"ר, ויקבל לשורותיו כל אדם העוסק בצורה זו או אחרת בענף ההסעדה: סטיוארטים, מלצריות, עוזרי טבח, שוטפי כלים, מארחות, ברמנים, ייננים, וכמובן סו-שפים ושפים

בימים הקרובים יירשם איגוד חדש: איגוד עובדי ענף ההסעדה. כך מדווח לנו שף  רונן רזניק, ממארגני ההתארגנות החדשה.

האיגוד יירשם כמלכ"ר, ויקבל לשורותיו כל אדם העוסק בצורה זו או אחרת בענף ההסעדה: סטיוארטים, מלצריות, עוזרי טבח, שוטפי כלים, מארחות, ברמנים, ייננים, וכמובן סו-שפים ושפים.

לדברי רזניק, המטרה הינה להקים איגוד אמיתי, בעל שיניים, אשר יפעל בכנות למען כל עובד, וידאג גם לצדדים הפחות מוארים של הענף, כגון תנאי העסקה, הלנות שכר וגזל שכר, התנאים הפיזיים בעסקים, פיקוח על שעות עבודה, השמת מקומות עבודה ושמירה על תהליך בקרה אשר יעניק יכולת גם למעסיק לדעת מול מי יש לו עסק, "ועוד נושאים חשובים המונחים בקרן זוית, ו"העוזרים" לענף לקבל זוויות לא נעימות בלשון המעטה", אומר שף רזניק.
"אנו קוראים בכל פה, ומזמינים את כל מי שמעוניין ליטול חלק באיגוד, לחזקו, ועל ידי כך לשפר את עתידו המקצועי".

המעוניינים הגרים דרומית לנתניה, מוזמנים ליצור קשר עם שף אריאל רוזנבלום, טל. 052-7217075
המתגוררים צפונה מנתניה: שף רונן רזניק, טל. 052-6409883

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר