איך האוכל במסעדות בארץ? מישלן יבדוק וידווח

מסקנות הדוח ישמשו ככלי עבודה מרכזי של משרד התיירות לקידום תיירות קולינרית

מסקנות הדוח יהוו כלי מרכזי לקידום התיירות הקולינרית
מסקנות הדוח יהוו כלי מרכזי לקידום התיירות הקולינרית

משרד התיירות הפקיד בידי מישלן – יצרנית הצמיגים והמו"ל של מדריכי מסעדות ותיירות ברחבי העולם, ביצוע מחקר עצמאי על המצב הגסטרונומי בישראל והפוטנציאל התיירותי שלו. זאת כדי להרחיב ולפתח את ישראל כיעד קולינרי כחלק מהחוויה התיירותית של התיירים המגיעים לישראל. במסגרת זו אומר המשרד כי הוא לומד בימים אלה את הפוטנציאל הגסטרונומי של ישראל, ובמיוחד את מעמדנו ביחס לבירות קולינריות בעולם.

המחקר יתבצע באמצעות מומחי מישלן שיגיעו ארצה ויבדקו את המצב ממקור ראשון, כאשר הצגת הדוח הסופי למשרד התיירות צפויה להתקיים עד סוף השנה. המשרד אומר כי מסקנות הדוח יהוו כלי עבודה מרכזי עבור משרד התיירות בקידום התיירות הקולינרית, ומדד ליכולת התחרות של הסצנה הקולינרית בישראל ביחס למתחרות במקומות אחרים בעולם. נחכה ונראה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה