איך יודעים שהטחינה מצליחה? אחוה מקימה מפעל ייצור נוסף

המפעל החדש, אשר ישתרע על שטח של 10,000 מ"ר, יוקם בסמוך למפעל הטחינה והחלוה שבנתה אחוה לפני כשנתיים

כושר הייצור של המפעל יגדל מ- 2 טון טחינה לשעה ל- 4 טון, במשך 24 שעות ביממה
כושר הייצור של המפעל יגדל מ- 2 טון טחינה לשעה ל- 4 טון, במשך 24 שעות ביממה

חברת "אחוה", יצרנית חלוה, טחינה ומוצרי מאפה, החלה בבניית מפעל חדש לטחינה באזור התעשייה אריאל. המפעל החדש, אשר ישתרע על שטח של 10,000 מ"ר, יוקם בסמוך למפעל הטחינה והחלוה שבנתה אחוה לפני כשנתיים, ששטחו 14,000 מ"ר ומשמש לייצור טחינה, חלוה ודברי מאפה. בחברה אומרים כי המפעל מוקם בעלות של כ- 25 מיליון שקלים מהון עצמי, וישמש לקו ייצור חדש לטחינה ולשטחי אחסנה עם השלמת בנייתו בתוך 12 חודשים.

טחינה גולמית אחוה בטחינה עדינה
טחינה גולמית אחוה בטחינה עדינה, צילום דרור קליש

יעקב מלאך, בעלים ומנכ"ל החברה, אומר כי כושר הייצור של המפעל יגדל מ- 2 טון טחינה לשעה ל- 4 טון, במשך 24 שעות ביממה. המפעל יענה על הביקושים ההולכים וגוברים לטחינה גולמית בעלת ערכים תזונתיים גבוהים הן בישראל והן בעולם. מעל ל- 15% מתוצרת מפעל "אחוה" מיועדים לייצוא – כ- 1,500 טון טחינה בשנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה