איך להכין את העוגה המושלמת

תמיד רצית לדעת איך להכין עוגה שתהיה במינונים הנכונים, שלא תישבר באמצע, שלא תהיה מתוקה מדי, ושתהיה מעדן מלכים לסועדים. קבוצת "NATALI" המתמחה ביצור ושיווק עוגות איכות מציעה טיפים כדי שהעוגה שלך תהיה קלה להכנה ומוצלחת

איך לשמור על עוגה כדי שלא תיסדק?
כדי למנוע סדקים במרכז ובפינות העוגה, מומלץ להוסיף קמצוץ של אבקת אפייה או אבקת סודה לשתייה לאבקת הסוכר. בנוסף, בזמן הכנת הבצק חשוב לשים כמות מדויקת של קמח ולהקפיד על מעט נוזלים, וכמובן כשמכניסים את העוגה לתנור רצוי לשמור על טמפרטורה של חום בינוני קבוע.

איך למנוע מעוגה לשקוע לתחתית?
רצוי לשמור בזמן האפייה על חום בינוני, בין 160 עד 180 מעלות, ולהקפיד לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה, משב האוויר הקר גורם לקריסת העוגה .

איך לגרום לעוגה עם פירות להישאר יציבה?
עוגה שמשלבת במתכונה פירות היא יותר רטובה, ולכן מומלץ לחתוך את הפרות לפרוסות דקות ולא לערבב את התערובת יתר על המידה. כמובן שבעוגה דלילה לא מומלץ להוסיף פירות.
חשוב בעוגה עם פירות שטמפרטורת התנור תהיה גבוהה יחסית (200 מעלות), כדי שהתערובת תיקרש בזמן האפייה.

איך למנוע מהעוגה להידבק לדפנות ולתחתית התבנית?
לשמן היטב את דפנות ותחתית התבנית לפני שמניחים את תערובת העוגה. או לחילופין: במקום שמן להניח דפי אפייה על התבנית.

איך להכין קצפת יציבה ולקשט את פני העוגה?
מומלץ להכניס את ההקצפה המוכנה למקפיא ל- 10 דקות. "מכת הקור" שומרת על יציבות הקצפת לאורך זמן.
טיפ לקשט פני העוגה: רצוי להכין את הכיתוב שרוצים על גבי דף לבן, לגזור להניח על העוגה, ולפזר על השבלונה את הקישוט (קצפת, סוכריות, קוקוס, שוקולד).

טיפ לעוגת גבינה ועוגת מוס
יום לפני הכנת העוגה מומלץ לשים את הגבינות במסננת ולהניח במקרר כדי שהנוזלים יצאו החוצה. בנוסף, כדי שהעוגה לא "תיפול ", רצוי להעביר סכין על דפנות התבנית מייד עם הוצאתה מהתנור.
כדי להוסיף שוקולד חם על עוגת גבינה או מוס, כדאי להמיס את השוקולד יחד עם שמנת מתוקה, ולשפוך בעדינות על העוגה.

קבוצת 'NATALI' – יצרנית ומשווקת עוגות איכות
www.natalicake.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר