fbpx

אינגליש קייק של אגוזים ופירות יבשים

חומרים: 150 גרם חמאה רכה240 גרם סוכרקורט מלח120 גרם סוכר2 ביצים 200 גרם קמח1 כפית אבקת אפיה240 גרם יוגורט1 כפית קינמון1/4 כפית תבלין הל טחון30 גרם פירות יבשים מעורבבים לפי הטעם20 גרם אגוזי מלך50 גרם שקדים לבנים פרוסיםאופן ההכנה:לערבב היטב במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הל, סוכר וקינמון – עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מרקם אוורירי. מוסיפים לסירוגין חצי מכמות הקמח וחצי מכמות היוגורט, ומערבבים היטב. להוסיף את שאר הקמח והיוגורט בעדינות עד לקבלת מסה אחידה. להוסיף בעדינות את הפירות היבשים והאגוזים.לערבב ידנית עד להבלעת הפירות. לצקת לתוך התבנית ולפזר שקדים לבנים פרוסים מעל.לאפות בתנור ב- 160 מעלות כ- 40- 45 דקות.   לרשת בתי הקפה ביגה 5 סניפים: חורב 12 חיפה, קרית טבעון, גרנד קניון חיפה, קרית חיים, מתחם שרונה תל אביב.צילום אסף לוי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
150 גרם חמאה רכה
240 גרם סוכר
קורט מלח
120 גרם סוכר
2 ביצים
200 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה
240 גרם יוגורט
1 כפית קינמון
1/4 כפית תבלין הל טחון
30 גרם פירות יבשים מעורבבים לפי הטעם
20 גרם אגוזי מלך
50 גרם שקדים לבנים פרוסים

אופן ההכנה:
לערבב היטב במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הל, סוכר וקינמון – עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מרקם אוורירי.
מוסיפים לסירוגין חצי מכמות הקמח וחצי מכמות היוגורט, ומערבבים היטב.
להוסיף את שאר הקמח והיוגורט בעדינות עד לקבלת מסה אחידה. להוסיף בעדינות את הפירות היבשים והאגוזים.
לערבב ידנית עד להבלעת הפירות.
לצקת לתוך התבנית ולפזר שקדים לבנים פרוסים מעל.
לאפות בתנור ב- 160 מעלות כ- 40- 45 דקות.

 

לרשת בתי הקפה ביגה 5 סניפים: חורב 12 חיפה, קרית טבעון, גרנד קניון חיפה, קרית חיים, מתחם שרונה תל אביב.

צילום אסף לוי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר