כמות ל– 3 תבניות
חומרים:
1 ו- 1/3 כוסות סוכר
4 ביצים
קורט מלח
3 כוסות קמח תופח
כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
3 ½ כפיות וניל.
5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
½ כוס צימוקים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
להקציף היטב במיקסר את הסוכר, ביצים ומלח.
להוסיף לסירוגין כוסות קמח ואת השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל.
מערבבים יחד את השמן, תפוזים ווניל ומוסיפים לבלילה.
מערבבים את שאר הרכיבים ומוסיפים לעיסה, תוך חלוקה ל- 3 תבניות.
לאפות כ- 35 דקות בתנור מחומם מראש ל- 175 מעלות.