אינגליש קייק תפוחי עץ

כמות ל– 3 תבניות חומרים:1 ו- 1/3 כוסות סוכר4 ביציםקורט מלח3 כוסות קמח תופחכוס שמן¾ כוס מיץ תפוזים3 ½ כפיות וניל.5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות2 כפות סוכר2 כפיות קינמון½ כוס צימוקים1 כוס אגוזי מלך קצוצים גסאופן ההכנה:להקציף היטב במיקסר את הסוכר, ביצים ומלח. להוסיף לסירוגין כוסות קמח ואת השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל. מערבבים יחד את השמן, תפוזים ווניל ומוסיפים לבלילה. מערבבים את שאר הרכיבים ומוסיפים לעיסה, תוך חלוקה ל- 3 תבניות.לאפות כ- 35 דקות בתנור מחומם מראש ל- 175 מעלות.

כמות ל– 3 תבניות

חומרים:
1 ו- 1/3 כוסות סוכר
4 ביצים
קורט מלח
3 כוסות קמח תופח
כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
3 ½ כפיות וניל.
5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
½ כוס צימוקים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה:
להקציף היטב במיקסר את הסוכר, ביצים ומלח.
להוסיף לסירוגין כוסות קמח ואת השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל.
מערבבים יחד את השמן, תפוזים ווניל ומוסיפים לבלילה.
מערבבים את שאר הרכיבים ומוסיפים לעיסה, תוך חלוקה ל- 3 תבניות.
לאפות כ- 35 דקות בתנור מחומם מראש ל- 175 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר