אלן דובס רוצה לטפס גם על מגדל אייפל

דוכס הוא אחד המתמודדים על הזיכיון למסעדה ממנה נשקף נוף מדהים של פריז. המסעדה, הפועלת תחת שמות ובעלויות שונות משנת 1889, נקראה ב- 25 השנים האחרונות ז'ול ורן, ונהנתה מכוכב מישלן אחד.

השף אלן דוכס, השף היחיד בעולם עם שלוש מסעדות בעלות שלושה כוכבים בשלוש מדינות שונות – רוצה לעלול לגובה 120 מטרים, לקומה השניה של מגדל אייפל.

דוכס הוא אחד המתמודדים על הזיכיון למסעדה ממנה נשקף נוף מדהים של פריז.
המסעדה, הפועלת תחת שמות ובעלויות שונות משנת 1889, נקראה ב- 25 השנים האחרונות ז'ול ורן, ונהנתה מכוכב מישלן אחד.

המכרז לזיכיון על המסעדה נפתח ע"י עיריית פריז וחברת הניהול של המגדל, במסגרת מכרז כללי על כל חמשת מרכזי המזון של מגדל אייפל.

הז'ול ורן מציעה תפריט גסטרונומי ב- 128 יורו (ללא משקאות), והיא מנוהלת ע"י חברת אליור שזוכה לביקורת שלילית על כך שהיא מוכרת את הנוף ולא את האוכל, כמו למשל הברסרי אלטיטוד 95 בקומה הראשונה, שהנה אחד המקומות הפופולריים ביותר בפריז להצעות נישואים, אך סובלת ממוניטין גרוע באשר למה שקשור למזון המוגש בה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר