fbpx

אמנון על הגריל ברוטב כוסברה

(4 מנות)חומרים להכנת הדג:4 דגי אמנון, 300-400 גרם כל דגחמאת שוםמרינדה (החומרים: חצי כוס שמן זית, שלושה לימונים סחוטים, כף טימין טרי, מעט אורגנו, מלח, פלפל לבן)חומרים לרוטב:50 גרם חמאהכפית וחצי שום כתוש¼ כוס מיץ לימון¼ כוס שמן זית1 כוס שמנת מתוקהחבילת כוסברה קצוצה (כ-150 גרם)מלחפלפל לבן3 כפיות קורנפלור5 כפות מיםאופן ההכנה:משרים את הדג במרינדה; שמים את הדג על הגריל; כשמוציאים את הדג מהגריל, לאחר 15 דקות (7.5 דקות על כל צד), מורחים אותו בחמאת שום. אופן הכנת הרוטב:מחממים במחבת את החמאה ושופכים פנימה את השום, הלימון ושמן הזית; מוסיפים את השמנת המתוקה ומניחים לתערובת להתחמם 10-15 דקות.מוסיפים את הכוסברה; בוזקים מלח ופלפל לבן לפי הטעם; מוסיפים את הקורנפלור מעורבב במים ומסמיכים את הרוטב.שופכים את הרוטב על הדג שיצא מהגריל ועל הצלחת שעליה מוגש הדג, מתחת לדג.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

(4 מנות)

חומרים להכנת הדג:
4 דגי אמנון, 300-400 גרם כל דג
חמאת שום
מרינדה (החומרים: חצי כוס שמן זית, שלושה לימונים סחוטים, כף טימין טרי, מעט אורגנו, מלח, פלפל לבן)

חומרים לרוטב:
50 גרם חמאה
כפית וחצי שום כתוש
¼ כוס מיץ לימון
¼ כוס שמן זית
1 כוס שמנת מתוקה
חבילת כוסברה קצוצה (כ-150 גרם)
מלח
פלפל לבן
3 כפיות קורנפלור
5 כפות מים

אופן ההכנה:
משרים את הדג במרינדה; שמים את הדג על הגריל; כשמוציאים את הדג מהגריל, לאחר 15 דקות (7.5 דקות על כל צד), מורחים אותו בחמאת שום.

אופן הכנת הרוטב:
מחממים במחבת את החמאה ושופכים פנימה את השום, הלימון ושמן הזית; מוסיפים את השמנת המתוקה ומניחים לתערובת להתחמם 10-15 דקות.
מוסיפים את הכוסברה; בוזקים מלח ופלפל לבן לפי הטעם; מוסיפים את הקורנפלור מעורבב במים ומסמיכים את הרוטב.
שופכים את הרוטב על הדג שיצא מהגריל ועל הצלחת שעליה מוגש הדג, מתחת לדג.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר