רשת הסופרמרקטים הבריטית Waitrose השיקה מהלך המיועד לשפר את חוויית הקנייה בחנויותיה. כך מדווח TRENDS – ידיעון מקוון למגמות שיווקיות חדשות.

הרשת התקשרה עם שלושה שפים כוכבים שפיתחו עבורה תפריטים למאכלים מפנקים וחדשניים על פי סגנון המקובל במסעדות יוקרה, שניתן להכין אותם בבית מהמוצרים האיכותיים ביותר, כמעט ללא צורך בטרחה הכרוכה בהכנתם. התפריטים מציעים מבחר של מנות ראשונות ותוספות, וכן גם מנות עיקריות כמו עוף ביין ומאכלי בשר הנהוגים במסעדות היוקרתיות Arbutus ו- Wild Honey בלונדון.

פרשנות שמחה סיגן, עורך TRENDS: מלחמת הסופרמרקטים בבריטניה התמקדה בשנה האחרונה בעיקר בהורדת מחירים ובמבצעים יצירתיים. המהלך של רשת Waitrose, וכן גם מהלכים אחרים כמו השקה של נייר טואלט עשוי מקשמיר, מצביעים על אסטרטגיה המתמקדת בפינוק הלקוח. למהלכים יש כבר תוצאות, שכן מכירות הרשת, עלו בשבועות האחרונים ב-9 אחוזיםהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד.

מתוך TRENDS – ידיעון מקוון למגמות שיווקיות חדשות
www.trends-news.com