אסכולות מציג: נשיקת היין הראשונה שלי – להתאהב ביין עם אבי אתגר

במסגרת הקורס תוצג חוויית היין על מרכיביה הרבים והמגוונים: סוגי יינות וזני ענבים, יינות אדומים ולבנים ומבעבעים ומתוקים; יינות העולם ומחוזות היין הנודעים. מה הם יינות העולם החדש?; מהפכת היין שלנו: היינות והיקבים של ישראל (וגם טיפה של שמן זית)

אסכולות, בית הספר לתרבות ודעת של האוניברסיטה הפתוחה, יקיים בעונה הקרובה קורס מיוחד, ובו סדרת הרצאות של אבי אתגר, איש הרדיו ומבקר יינות, על הנאת היין, לכל מי שטרם חווה ולמי שכבר ניסה.

במסגרת הקורס תוצג חוויית היין על מרכיביה הרבים והמגוונים:
סוגי יינות וזני ענבים, יינות אדומים ולבנים ומבעבעים ומתוקים; יינות העולם ומחוזות היין הנודעים. מה הם יינות העולם החדש?; מהפכת היין שלנו: היינות והיקבים של ישראל (וגם טיפה של שמן זית).

הקורס יעסוק בהיבטים המעשיים של טעימה והערכה של יין: מה לקנות ואיך לבחור יין במסעדה, כיצד להתאים יין לאוכל, איך מאחסנים יין, איך להגיש יין – קר או לא, למה קר, כמה קר, מתי לחלוץ, מתי למזוג ולאילו כוסות.
כל הרצאה תלווה בטעימת יינות.

הקורס יכלול תשעה מפגשים בימי חמישי בשעות 19:30 – 21:00 בקמפוס האוניברסיטה הפתוחה בכפר הירוק.

מועדי המפגשים:
16.11.06, 23.11.06, 30.11.06, 7.12.06, 14.12.06, 28.12.06, 4.1.07, 11.1.07, 18.1.07.
(מספר הקורס: 81169)

מחיר לתלמיד ותיק באסכולות: 2,250 ₪
לתלמיד חדש בהרשמה מוקדמת עד 8.9.06: 2,250 ₪
לתלמיד חדש בהרשמה מאוחרת (מ- 10.9): 2,340 ₪
10 תשלומים בלי ריבית בכרטיס אשראי


טל. 03-7660660
www.orpnu/ac.il/ascolot
[email protected]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר