fbpx

ארוחת בוקר לשבת: פסטו בויוס

מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ. אופים כ-20 דקות עד הזהבה. מוציאים מהתנור ואוכלים
השף קונדיטור מיקי שמו מציע עבור יצרנית מכשירי החשמל הביתיים בוש מגרמניה מתכון משפחתי של אימו לארוחת בוקר בשבת או לנשנוש עם המשפחה או עם חברים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים

200 גרם חמאה רכה

100 גרם גבינה צהובה מגוררת (אמנטל או גרוייר וכו')

100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

150 גרם גבינה כחושה לאפייה (כנען או טוב טעם) מפוררת

2 ביצים

1 כפית מלח

250 גרם (3/4 1 כוסות) קמח

10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה

100 גרם פסטו

לציפוי

1 ביצה טרופה

שומשום וקצח

אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה יחד עם הגבינות, ביצים ומלח עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה ופסטו.

ממשיכים לערבל עוד 60 שניות לקבלת בצק חלק אך מעט דביק.

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל- 60 דקות לפחות.

מחממים תנור ל- 190 מעלות.

מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים על גבי נייר אפייה מעט מקומח.

מרדדים לעובי 1/2 ס"מ.

מברישים בביצה ומפזרים מעל את השומשום והקצח.

חותכים לקוביות בגודל 3 X3 ס"מ.

מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ.

אופים כ- 20 דקות עד הזהבה.

מוציאים מהתנור ואוכלים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר