ארטישוק ממולא בדג פורל

חומרים עבור 6 מנות:18 לבבות ארטישוק2 כפות שמן זית לטיגון800 גר' דג פורל נקי מעצמות ועורשקית (1 קילו) פול ירוק קפוא/ 2 ק"ג טריכוס עשבי תיבול: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום קצוצים דק1 ביצהאופן ההכנה:קוצצים את הפורל ומוסיפים את עשבי התיבול, מלח פלפל וביצה. מערבבים הכל יחד.אם משתמשים בלבבות טריים, מבשלים מראש כ-40 דקות (עד שעלי הארטישוק נתלשים בקלות).אם משתמשים בלבבות קפואים, חולטים במים רותחים ולימון.ממלאים כל לב ארטישוק בתערובת המילוי עד לקבלת "גבעה" (בערך שתי כפות גדושות).מסדרים את לבבות הארטישוק הממולאים בתחתית סיר רחב, ומוסיפים לסיר את הפול.לרוטב:מחממים שמן זית, מוסיפים 2 שיני שום פרוסות, כוס יין לבן (אם רוצים), 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה.יוצקים את הרוטב על הארטישוקים ומבשלים כ- 10 דקות נוספות.

חומרים עבור 6 מנות:
18 לבבות ארטישוק
2 כפות שמן זית לטיגון
800 גר' דג פורל נקי מעצמות ועור
שקית (1 קילו) פול ירוק קפוא/ 2 ק"ג טרי
כוס עשבי תיבול: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום קצוצים דק
1 ביצה

אופן ההכנה:
קוצצים את הפורל ומוסיפים את עשבי התיבול, מלח פלפל וביצה.
מערבבים הכל יחד.
אם משתמשים בלבבות טריים, מבשלים מראש כ-40 דקות (עד שעלי הארטישוק נתלשים בקלות).
אם משתמשים בלבבות קפואים, חולטים במים רותחים ולימון.
ממלאים כל לב ארטישוק בתערובת המילוי עד לקבלת "גבעה" (בערך שתי כפות גדושות).
מסדרים את לבבות הארטישוק הממולאים בתחתית סיר רחב, ומוסיפים לסיר את הפול.

לרוטב:
מחממים שמן זית, מוסיפים 2 שיני שום פרוסות, כוס יין לבן (אם רוצים), 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב על הארטישוקים ומבשלים כ- 10 דקות נוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר