בחודש הבא: כנס מזון בעידן החדש 2006 – זירת העסקים של ענף המזון

הכנס הארצי השנתי ה-5 של ענף המזון, "מזון בעידן החדש 2006", יתקיים ב-12-13 יוני 2006 בחסות איגוד תעשיות המזון במרכז הכנסים החדש "Avenue" באאירפורט סיטי ליד נתב"ג.

הכנס יערך השנה במתכונת מורחבת ומכופלת ביחס לשנים עברו, לאור דרישות חוזרות מצד קהילת המזון להרחיב את תחומי העיסוק גם לנישות נוספות בענף. ששת מסלולי הכנס השנה יגעו בכל רובדי ענף המזון, וינווטו ע"י מומחים ברי-סמכא מהתעשייה, המסחר והאקדמיה.

הרחבת הפורמט מעמידה את הכנס בסימן אירוע מכונן בזירת העסקים הארצית, כאשר 1,600 מנהלים בכירים ייקחו חלק בכנס. בין המרצים קברניטי המשק הישראלי, בכירי ענף המזון, מומחים מן האקדמיה ודמויות מפתח מתעשיית המזון העולמית.
בין הדוברים מהארץ: רוני קוברובסקי – נשיא החברה המרכזית למשקאות (קוקה-קולה) ישראל – יו"ר הכנס, ארז ויגודמן – יו"ר שטראוס-עלית, מוטי קרן – יו"ר יוניליוור ישראל, שלמה גרציאני – מנכ"ל פריגת, ליעד כהן – מנכ"ל תשלובת חלב תנובה, עמרי לוטן – מנכ"ל טבעול, פרופ' אילן חת – נשיא מכון וייצמן, פרופ' רם רייפן – האוניברסיטה העברית, ביה"ס לתזונה – יו"ר אקדמי לכנס, שרגא ברוש – נשיא התאחדות התעשיינים, נציגי ממשלה, ועוד.

לדברי רון אנטונובסקי, יו"ר קבוצת נתיב יועצים והמנהל המקצועי של הכנס: "על רקע הדרישה הגבוהה לכנס ולתערוכה הגדלנו השנה משמעותית את היקף האירוע. אנו צופים כ-1,600 משתתפים, מה שאילץ אותנו לעבור מבתי המלון בעיר למתחם הכנסים החדש AVENUE באיירפורט סיטי. התופעה משקפת את האוירה האופטימית השוררת בתעשייה בחודשים האחרונים".

הכנס יערך במשך יומיים, כאשר בכל יום יוצגו נושאי עניין בעלי מוטיבים משותפים על מנת לספק לעוסקים במלאכה תמונה אינטגרטיבית ומקיפה ככל האפשר בתחומם.

יומו הראשון של הכנס יתמקד במסלולי ניהול ושיווק, קמעונאות ומכירות ורב לאומיות ישראלית, ויעסוק בסוגיות חמות של מגמות צרכניות מזווית הראייה של תעשיית המזון, שיווק מזון לנוער – איך, למה וכמה?, קמעונאות מזון אלטרנטיבית
מודרנית – מגמות ואופנות, חזרתה של קמעונאות המזון למרכזי הערים, התעשייה
הישראלית כיזם גלובלי, הפריצה הישראלית לשווקים מתפתחים, ממיתוג ישראלי למיתוג עולמי ושיווק "GLOCALY" של מותגים בינ"ל.

יומו השני של הכנס יעסוק במסלולי הטכנולוגיה, שרשרת האספקה ו-תזונה ומזון פונקציונאלי, כאשר הנושאים הנדונים הינם מהבולטים והבוערים בשטח: הדור הבא במהפכת המזון המהונדס, תוספי תזונה ומזונות פונקציונאליים, מחקרים ופיתוחים חדשניים בתחום טכנולוגיית המזון, שימוש בטכנולוגיה לקידום מזונות בריאים, חשיבות שרשרת האספקה בשוק תחרותי מוכוון מחיר, מגמות עולמיות ב-SCM , וניהול שרשרת אספקה גלובלית. את היום ינעל רב שיח מסכם "בין האקדמיה לתעשייה", בהשתתפות מומחים מעולם האקדמיה, התעשייה והממשל אשר יעסוק בסוגיות חמות שבממשק של תעשיית המזון עם גופי המחקר והאקדמיה .

שני ימי הכנס ילוו בתערוכה מקיפה בה ייקחו חלק מיטב החברות, הספקים ונותני השירותים בענף המזון.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה