fbpx

ביה"ס "תדמור" יכשיר את צוותי המטבח של צה"ל

ההכשרה תכלול ארבע רמות שונות של התמחות. סגלי המטבח יקבלו כלים מקצועיים להכנת מנות ייחודיות מחומרי גלם צה"ליים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

ביה"ס "תדמור" זכה פעם שנייה ברציפות במכרז צה"ל, במסגרתו יוכשרו כ- 1,000 חיילים בכל הקשור לרזי מטבח הגורמה.
במסגרת המכרז יקיים "תדמור" 12 הכשרות, שעם סיומן יידרש כל תלמיד להפגין את כישוריו בבחינה כדי לוודא שהחומר הנלמד הוטמע היטב. בנוסף, כל בוגר הכשרה יזכה לתעודה מקצועית ולסיווג מקצוע מטעם התמ"ת, דיפלומה שבכוחה לשרת את התלמיד גם לאחר שחרורו מצה"ל.

מסגרת ההכשרה תכלול ארבע רמות שונות, החל מקורס קצר של חודש ימים וכלה בקורס מקיף שימשך שנה שלמה. במהלך ההכשרה ילמדו סגלי המטבח התאמת מנות אישיות, תזונה בריאה, תברואת מטבחים, בטיחות, ודיני כשרות. עיקר התוכנית תיתן דגש על הכנת מנות אטרקטיביות תוך שימוש בחומרי גלם צה"ליים.

שלומי נדיר, מנכ"ל "תדמור", אומר: "הקלישאה שהצבא צועד על קיבתו תעמוד במבחן המציאות. עם סיום הקורס אנו מאמינים כי מספר התלונות לגבי איכות הבישול הצה"לית יצטמצם".

"חלק מן החיילים מעדיפים לשלם עבור האוכל במקום לקבל אותו חינם אין כסף במסגרת הצבאית. את המצב הזה אני רוצה לשנות" אומר שלומי נדיר, המאמין כי יכולתם של העוסקים במלאכת הבישול תשודרג תודות לידע המקצועי אותו הם ירכשו במסגרת ההכשרה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה