בלינצ'ס קלאסי

חומרים:3 וחצי כוסות קמח1/2 כפית מלח8 ביצים2 כוסות חלב1 כף ברנדי/גרנד מרנייהגרירת תפוז מ-1 פרי100 גר' חמאה מומסתמלית:900 גר' גבינת שמנת1/2 כוס צימוקים בהירים / אפרסקים משומרים חתוכים לקוביות1 כוס סוכר 50 גר' חמאה מומסת2 כפיות תמצית ונילאופן הכנת החביתיות:מערבבים את החומרים ומסננים את הבלילה.ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים את החביתיות.מערבבים את חומרי המלית וממלאים חביתיות.רשת 'שמו קונדיטוריה'רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840, רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

חומרים:
3 וחצי כוסות קמח
1/2 כפית מלח
8 ביצים
2 כוסות חלב
1 כף ברנדי/גרנד מרנייה
גרירת תפוז מ-1 פרי
100 גר' חמאה מומסת

מלית:
900 גר' גבינת שמנת
1/2 כוס צימוקים בהירים / אפרסקים משומרים חתוכים לקוביות
1 כוס סוכר
50 גר' חמאה מומסת
2 כפיות תמצית וניל

אופן הכנת החביתיות:
מערבבים את החומרים ומסננים את הבלילה.
ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים את החביתיות.

מערבבים את חומרי המלית וממלאים חביתיות.


רשת 'שמו קונדיטוריה'
רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840, רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר