בסוף יוני: מזון בעידן החדש 2009 – הכנס הבינלאומי השנתי של תעשיות המזון

הכנס הבינלאומי השנתי של ענף המזון, "מזון בעידן החדש 2009", המתקיים זו השנה השמינית ברציפות בחסות איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים ובהשתתפות האקדמיה, יערך ב- 28 ביוני 2009, במרכז הכנסים "Avenue" הממוקם בפארק העסקים איירפורט-סיטי

הכנס הבינלאומי השנתי של ענף המזון, "מזון בעידן החדש 2009", המתקיים זו השנה השמינית ברציפות בחסות איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים ובהשתתפות האקדמיה, יערך ב- 28 ביוני 2009, במרכז הכנסים "Avenue" הממוקם בפארק העסקים איירפורט-סיטי.

הכנס, בארגון אקספרו כנסים ותערוכות, נחשב לאירוע המוביל של ענף המזון, ומשתתפים בו נציגים של למעלה מ- 200 חברות מענף המזון, נציגי האקדמיה הרפואה והתזונה.

הכנס יענה על הצורך במידע עדכני על ההתפתחויות והמגמות בתעשיית המזון, וייטלו בו חלק בכירי המומחים מתעשיית המזון בארץ ובעולם, אשר יציגו בכנס את המגמות והחידושים האחרונים.

יו"ר הכנס והעומד בראש הוועדה המארגנת הינו גדי לסין, יו"ר איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים, היו"ר האקדמי של הכנס הינו פרופ' ישראל גולדברג מהפקולטה לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים.

הכנס יערך במתכונת של יום אחד ויכלול הרצאות מליאה ו- 5 מסלולים מקצועיים:
מסלול שיווק ומכירות – בראש המסלול יעמדו במשותף מיכל גור – שביט, סמנכ"ל אסטרטגיה שיווקית בקבוצת שטראוס, ויורם שגיא, מנכ"ל חברת המכירות וההפצה קוקה קולה ישראל. 
מסלול סחר וקמעונאות – את המסלול יובילו במשותף דודי מנביץ, מנכ"ל אסם סחר ומשנה למנכ"ל אסם, וגרשון וייסמן, סמנכ"ל סחר הריבוע הכחול. 
מסלול טכנולוגיה – בראש המסלול יעמדו במשותף אורי יהודאי, נשיא ומנהל עסקים ראשי פרוטרום, ופרופ' נסים גרתי ממכון קזאלי לכימיה יישומית, המכון לכימיה, הפקולטה למדעי הטבע באוניברסיטה העברית בירושלים.
מסלול תזונה – את המסלול יובילו פרופ' עמנואל לבנטל, נשיא מכון דנונה, ופרופ' רם רייפן מביה"ס למדעי התזונה באוניברסיטה העברית.
מסלול חדשנות – בהובלת ד"ר שאול מידב, מדען ראשי אסם נסטלה, ופרופ' אייל שמעוני, מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.

במסגרת הכנס יתארחו יותר מ- 45 מרצים, ביניהם מרצי מליאה בכירים מתעשיית המזון העולמית והאקדמיה, ומרצים מובילים מהארץ – מהתעשייה, המסחר והאקדמיה.

במהלך הכנס יחולקו מטעם איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים פרסי מפעל חיים בתעשייה ובאקדמיה. כמו כן יוענק פרס מצוינות בטכנולוגיית מזון לטכנולוג או טכנולוגית. בנוסף יחולקו מלגות הקרן לקידום תעשיית המזון לסטודנטים מצטיינים מהפריפריה.

קהל היעד של הכנס כולל קהל מקצועי – מנהלים ובעלי תפקידים בענף המזון מתחומי התזונה, הטכנולוגיה, השיווק, התפעול, הלוגיסטיקה ומערכות שירות משלימות ותומכות בתעשיית המזון.

במקביל לכנס, כמו בשנים הקודמות, תתקיים תערוכה מקצועית של חברות וארגונים, ספקים ונותני שירותים בענף המזון.

פרטים אודות הכנס: www.expro.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר