fbpx

בראוניז כשר לפסח

מתכון של רשת קפה ביגה לקינוח בראוניז כשר לפסח על בסיס קמח תפוחי אדמה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל- 12 בראוניז גדולים

400 גר' שוקולד

400 גר' חמאה

8-9 ביצים תלוי בגודלן

400 גר' סוכר

50 גר' קמח תפוח אדמה

50 גר' קוקוס לבן

50 גר' אבקת שקדים

10 גר' אבקת אפייה

50 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר, ולאחר רתיחה מניחים סיר נוסף מעליו בתוך הסיר  העליון (באן מארי).

ממסים בסיר שוקולד וחמאה.

בקערה נפרדת מערבבים סוכר וביצים.

כשהחמאה והשוקולד מומסים לגמרי ועדיין חמים, מערבבים את השוקולד לתוך הביצים ובוחשים היטב.

מוסיפים קמח תפוחי אדמה, קוקוס, אבקת שקדים ואבקת אפייה.

בוחשים היטב.

יוצקים לשתי תבניות של אינגלייש קייק.

מפזרים שברי אגוזים.

אופים כ- 40 דקות בטמפרטורה של 165 מעלות.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר