בראוניז כשר לפסח

מתכון של רשת קפה ביגה לקינוח בראוניז כשר לפסח על בסיס קמח תפוחי אדמה

בראוניז כשר לפסח על בסיס קמח תפוחי אדמה
בראוניז כשר לפסח על בסיס קמח תפוחי אדמה. צילום קונספטיק

רכיבים ל- 12 בראוניז גדולים

400 גר' שוקולד

400 גר' חמאה

8-9 ביצים תלוי בגודלן

400 גר' סוכר

50 גר' קמח תפוח אדמה

50 גר' קוקוס לבן

50 גר' אבקת שקדים

10 גר' אבקת אפייה

50 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר, ולאחר רתיחה מניחים סיר נוסף מעליו בתוך הסיר  העליון (באן מארי).

ממסים בסיר שוקולד וחמאה.

בקערה נפרדת מערבבים סוכר וביצים.

כשהחמאה והשוקולד מומסים לגמרי ועדיין חמים, מערבבים את השוקולד לתוך הביצים ובוחשים היטב.

מוסיפים קמח תפוחי אדמה, קוקוס, אבקת שקדים ואבקת אפייה.

בוחשים היטב.

יוצקים לשתי תבניות של אינגלייש קייק.

מפזרים שברי אגוזים.

אופים כ- 40 דקות בטמפרטורה של 165 מעלות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה