מרכיבים לתחתית
120 גרם קמח
60 גרם אבקת סוכר
80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
35 גרם אבקת סוכר
1 כף מים/חלב
מרכיבים לעוגה
250 גרם גבינה 9%
110 גרם שמנת חמוצה
80 גרם ביצים (ביצה 1 ביצה +1 חלמון)
110 גרם סוכר
15 גרם קורנפלור
15 גרם אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
מרכיבים לציפוי
110 גרם שמנת חמוצה
10 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
הכנת התחתית
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
שמים את כל החומרים במעבד מזון למעט המים/חלב, עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את המים/חלב עד לקבלת בצק (ניתן להוסיף מים/חלב לפי הצורך).
משטחים את הבצק לעובי של 3 מ"מ לפי גודלה של התבנית.
יוצרים חורים בבצק בעזרת מזלג ואופים עד לקבלת צבע זהוב.
הכנת מלית הגבינה
מחממים תנור ל- 150 מעלות.
במידה ומכינים עוגה עגולה ברינג, יש לצפות את דפנות הרינג בנייר אפייה למנוע הידבקות.
שמים את כל החומרים בקערת מיקסר, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את התחתית שהכנו ממעוד מועד, ועליה יוצקים את התערובת.
אופים כ- 45 דקות.
הכנת הציפוי
מערבבים שמנת מתוקה ואבקת סוכר בעזרת מטרפה.
לאחר הוצאת העוגה מהתנור יש לקרר אתה למשך כ- 10 דקות.
מיישרים את דפנות העוגה ויוצקים את הציפוי על העוגה (חשוב לצקת את הציפוי כשהעוגה חמימה).