רכיבים
300 גרם סוכר
350 גרם חמאה רכה
6 ביצים
חצי כפית סודה לשתייה
550 גרם שוקולד מריר
1 כף ריבה
275 גרם קמח
רבע כוס ליקר
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
100 גרם שוקולד חלב קצוץ דק
100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
אופן הכנה
יוצקים למערבל המזון את כל החומרים הנ"ל מלבד השוקולד חלב והשוקולד הלבן, הקצוצים דק.
מערבים במהירות בינונית את התערובת ער לקבלת מרקם אחיד.
משמנים היטב תבנית אפייה מלבנית- ביתית.
יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים באופן אחיד.
מפזרים מעל התערובת את השוקולד חלב והשוקולד הלבן, הקצוצים דק.
מחממים את התנור לחום של 150 מעלות ואופים כ- 20 דקות.
בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.
מצננים את העוגה ופורסים לריבועים קטנים.