fbpx

ברבוניות אפויות על שמנת ומלפפונים

חומרים ל-4 מנותחצי קג' פילה ברבוניהחצי כוס שמן זית2 שיני שום כתושות 7 מלפפונים קטנים ומוצקים בקליפתם2 גביעי שמנת אורגינל 15% או יופלה לבןחצי צרור שמיר קצוץמלח ופלפל שחור טחון טריאופן ההכנה1. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש, שמיר קצוץ, רבע כוס שמן זית ושמנת אורגינל 15% מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.2. משמנים תבנית אפייה , מסדרים את הברבוניות בשכבה אחת, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.3. אופים את הברבוניות בתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ 5 דקות.4. מסדרים בצלחות הגשה את סלט המלפפונים והשמנת ומעל את הברבוניות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות
חצי קג' פילה ברבוניה
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
7 מלפפונים קטנים ומוצקים בקליפתם
2 גביעי שמנת אורגינל 15% או יופלה לבן
חצי צרור שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה
1. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש, שמיר קצוץ, רבע כוס שמן זית ושמנת אורגינל 15% מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

2. משמנים תבנית אפייה , מסדרים את הברבוניות בשכבה אחת, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.

3. אופים את הברבוניות בתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ 5 דקות.

4. מסדרים בצלחות הגשה את סלט המלפפונים והשמנת ומעל את הברבוניות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר