ברבוניות אפויות על שמנת ומלפפונים

 

חומרים ל-4 מנות
חצי קג' פילה ברבוניה
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
7 מלפפונים קטנים ומוצקים בקליפתם
2 גביעי שמנת אורגינל 15% או יופלה לבן
חצי צרור שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה
1. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש, שמיר קצוץ, רבע כוס שמן זית ושמנת אורגינל 15% מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

2. משמנים תבנית אפייה , מסדרים את הברבוניות בשכבה אחת, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.

3. אופים את הברבוניות בתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ 5 דקות.

4. מסדרים בצלחות הגשה את סלט המלפפונים והשמנת ומעל את הברבוניות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה