ברבקיו יום העצמאות: איך לבחור גרילר גז

· יש לוודא כי המוצר בטיחותי להפעלה, באישור של מכון התקנים.

· לוודא שהחלק החיצוני של הגרילר מבודד על מנת שהגוף החיצוני לא יתחמם ולא נקבל כוויות.

· שתהיה אפשרות לויסות הלהבות על מנת שהבשר לא ייחרך ויישרף.

· אפשרות לחלוקת שטחי עבודה והפעלת רק חלק מהמבערים של המשטח ולא כל המשטח, בהתאם למספר האנשים הסועדים וכמות הבשר שמכינים.

· לוודא נוחות בעת פירוק וניקוי המוצר.

· לבדוק את סוג החומר של הגרילר – האם עמיד לתנאי מזג האוויר קשים בחוץ. עדיפות לנירוסטה שאינה מחלידה.

· דגש על עיצוב ואסתטיקה בהתאם להעדפות הלקוח.

· לבדוק אלו פונקציות נוספות קיימות במכשיר, כגון: מדף חימום, הצתה חשמלית ועוד.

· עוצמת מבערי הגז – יש לשים לב ולבדוק את עוצמת המבערים. עוצמת מבערי הגז הינה מרכיב מרכזי בגרילר. היא קובעת את יכולת הצלייה.


בית "קסטיאל" מציג את קולקציית "וייקינג" של גרילרים, תנורים וכיריים, מקררים וקולטי אדים.
רחוב וולפסון 9, ת"א






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה