ברווז שלם ברוטב תפוז ומרסלה

חומרים:ברווז 1 מסוג גרנד-פקין שלם במשקל 2-2.5 ק"ג לרוטב:גרידה מ- 2 תפוזים מיץ סחוט מהתפוזים כרבע כוס יין מרסלה כף ג'ינג'ר כבוש קצוץ פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זיתלפני ההגשה:תפוז פרוס דק עם הקליפהאופן ההכנה:מנקים את הברווז מעודפי שומן. דואגים לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.מעסים היטב את הברווז בכל חומרי הרוטב, מניחים להיספג כ- 15-20 דקות. אופים בתנור כשעה וחצי. לפני ההגשה מקשטים בתפוז הפרוס וצולים עוד כ- 15 דקות.ניתן להגיש בליווי תפוחי אדמה.כצל'ה בפייסבוק

חומרים:
ברווז 1 מסוג גרנד-פקין שלם במשקל 2-2.5 ק"ג
לרוטב:
גרידה מ- 2 תפוזים
מיץ סחוט מהתפוזים
כרבע כוס יין מרסלה
כף ג'ינג'ר כבוש קצוץ
פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית

לפני ההגשה:
תפוז פרוס דק עם הקליפה

אופן ההכנה:
מנקים את הברווז מעודפי שומן.
דואגים לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.
מעסים היטב את הברווז בכל חומרי הרוטב, מניחים להיספג כ- 15-20 דקות.
אופים בתנור כשעה וחצי.
לפני ההגשה מקשטים בתפוז הפרוס וצולים עוד כ- 15 דקות.
ניתן להגיש בליווי תפוחי אדמה.

כצל'ה בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר