fbpx

גבינת שחת עם סלק צלוי

ל- 4 מנות:חומרים:1 חבילה גבינת "שחת" של מחלבת ברקנית4 סלקים בינונייםמעט קינמון ופלפל אנגליאגוזי מלך קלויים ושבורים גסחומץ בן יין אדוםשמן זיתמלח, פלפל שחור גרוסאספרגוס טרי ועבה לקישוטמחממים תנור ל– 200 מעלות. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים בעובי 1.5 ס"מ, מערבבים בקערה עם מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור, קורט קנמון וקורט פלפל אנגלי טחון, אופים בכלי מכוסה בתנור עד שמתרכך (כשעה וחצי). מצננים. מחצית מהסלק קוצצים לקוביות קטנות (כחצי ס"מ). את הקוביות מערבבים עם כמות נדיבה של חומץ בן יין אדום, שמן זית ומלח. חותכים את גבינת השחת לשמונה חריצים שווים.על הצלחת עורמים 5-6 פלחי סלק עם שני חריצי גבינה, מפזרים מעל כף נדיבה של קוביות הסלק המתובלת, ועוד שתי כפות על הצלחת עצמה, מפזרים אגוזי מלך מעל.אפשר לחתוך את האספרגוס החי במנדולינה לפרוסות דקיקות, ולהניח מעל כל ערמה של סלקים וגבינה, לזלף מעט שמן זית ומלח מעל.ברקרולה, ביסטרו בררחוב עתיר ידע 13 א.ת החדש כפר סבאטל. 09-7669606
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 4 מנות:

חומרים:
1 חבילה גבינת "שחת" של מחלבת ברקנית
4 סלקים בינוניים
מעט קינמון ופלפל אנגלי
אגוזי מלך קלויים ושבורים גס
חומץ בן יין אדום
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
אספרגוס טרי ועבה לקישוט

מחממים תנור ל– 200 מעלות. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים בעובי 1.5 ס"מ, מערבבים בקערה עם מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור, קורט קנמון וקורט פלפל אנגלי טחון, אופים בכלי מכוסה בתנור עד שמתרכך (כשעה וחצי). מצננים.

מחצית מהסלק קוצצים לקוביות קטנות (כחצי ס"מ). את הקוביות מערבבים עם כמות נדיבה של חומץ בן יין אדום, שמן זית ומלח.
חותכים את גבינת השחת לשמונה חריצים שווים.

על הצלחת עורמים 5-6 פלחי סלק עם שני חריצי גבינה, מפזרים מעל כף נדיבה של קוביות הסלק המתובלת, ועוד שתי כפות על הצלחת עצמה, מפזרים אגוזי מלך מעל.
אפשר לחתוך את האספרגוס החי במנדולינה לפרוסות דקיקות, ולהניח מעל כל ערמה של סלקים וגבינה, לזלף מעט שמן זית ומלח מעל.


ברקרולה, ביסטרו בר
רחוב עתיר ידע 13 א.ת החדש כפר סבא
טל. 09-7669606







Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר