גיל סגל – שף חדש למלון כנען ספא בצפת

גיל סגל התחיל את דרכו הקולינרית מייד לאחר שירותו הצבאי, כאשר יצא לטיול במזרח הרחוק שם גם עבד כשנה וחצי במסעדות שונות. לאחר מכן המשיך ללימודים בארה"ב שם למד ב- Culinary Institute of America

גיל סגל, בוגר ה- Culinary Institute of America, מונה לתפקיד השף הראשי של מלון "כנען ספא" בצפת.
גיל סגל התחיל את דרכו הקולינרית מייד לאחר שירותו הצבאי, כאשר יצא לטיול במזרח הרחוק שם גם עבד כשנה וחצי במסעדות שונות. לאחר מכן המשיך ללימודים בארה"ב שם למד ב- Culinary Institute of America, ועם סיום הלימודים עבד בגני אירועים, במסעדת האווז הירוק, והיה שף בחברת קייטרינג גדולה ובמלון ג'ורג' החמישי בריז.

גיל סגל הצטרף למלון "כענן ספא" על מנת להוביל קונספט חדש הנקרא "טעימות וטיפולים", שמטרתו לחבר רעיונית בין מגוון הטיפולים המוצעים בספא לאוכל המוגש אצלנו במלון. 
לדוגמא, בספא מוצע טיפול באבנים חמות, ולפיכך בארוחת הערב יוגשו גם דגים על אבנים חמות, ובמקביל לטיפול באמצעות שוקולד וקפה תוגש עוגת שוקולד חמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר