גלידה להכנה עצמית בבית: סורבה אגס ביין

 

להכנת סירופ סוכר:
חומרים:
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות.
מצננים כליל.

להכנת אגסים ביין:
חומרים:
6 אגסים מקולפים
350 מ"ל יין אדום יבש
50 ג"ר סוכר
מקל קינמון
קורט ציפורן
מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה.
מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ, ומקטינים את הלהבה.
מבשלים עד שהאגסים רכים כ- 20 עד 30 דקות.
מוציאים את מקל הקינמון, וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.

להכנת סורבה אגס ביין:
החומרים:
200 מ"ל מחית אגס ביין אדום שהכנו קודם
375 מ"ל סירופ סוכר שהכנו קודם
175 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון

מעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה