גלידת מאצ'ה מנטה

מומחי המזון של מותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים לרגל השקת תה המאצ'ה בישראל מתכון לקינוח קפוא, קיצי, בריא, טבעוני וקל להכנה

להוסיף את כל הרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר. לטחון ולערבב עד קבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה

הגלידה מבוססת על מרכיב עיקרי ומזין שהוא אבקת תה המאצ'ה, עשוי מ- 100%  צמחי תה יפני טריים. אבקת המאצ'ה עשירה בנוגדי חמצון ומכילה כלורופיל, חומצות אמינו ולפי החברה מסייעת בטיפול אנטי אייג'ינג, הורדת לחץ דם,  סילוק רעלים מהגוף, ירידה במשקל והגברת הריכוז והזיכרון

צילום גאיה פלג

רכיבים לגלידה

400 מ"ל חלב קוקוס

2 בננות קפואות

5 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל

2 כפיות מאצ'ה

חופן עלי נענע

אופן ההכנה

להוסיף את כל הרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר.

לטחון ולערבב עד קבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה.

לצקת את התערובת לקערה.

להכניס למקפיא למשך מינימום 3 שעות ועד ללילה שלם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה