גלילות חצילים ממולאות בגבינת עיזים

 

שלב ראשון
לפרוס שלושה חצילים ל-10 פרוסות דקות לרוחב, בעובי של 1/2 סמ'
להמליח את פרוסות החצילים עם קליפתם.

לאחר שעה של המתנה ובה ניגרו כל הנוזלים מהחציל, יש לסחוט את פרוסות החציל ולטגנם קלות, עד להשחמה.

לאחר שהחצילים יתרככו והושחמו קלות, יש לספוג את עודפי השמן.

שלב שני
לקחת גליל של גבינת עיזים רכה (טרה/ גד), 50 גרם צנוברים, כף פסטו ולערבב יחד.

להוסיף שום ומלח לפי הטעם.

שלב שלישי
על רוחבם של פרוסות החצילים לפזר את הגבינה, ולגלגל את החציל.
את גלילות החצילים מחממים חימום קל לפני ההגשה.

להגיש עם סלט בייבי ברוטב שמן זית לימון, מלח וחומץ בלסמי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה