חומרים ל- 4 מנות:
ארבעה סטייק פרגית
חופן תרד נקי
חצי בטטה פרוסה לצ'יפס
מלח, פלפל שחור גרוס
צ'ילי מתוק 4 כפות
אופן ההכנה:
את התרד מאדים במעט שמן זית כ- 5 דקות.
את הבטטה מבשלים בתנור, מתובלת במעט שמן זית, מלח ופלפל, ב- 180 מעלות ל- 15 דקות
לוקחים את המילוי ומניחים במרכז הסטייק.
מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק, ומניחים על משטח האפייה. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק.
אופים בתנור ב-180 מעלות ל- 20 דקות.
חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.
קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
טל. 03-9063306, 052-2904804 , www.como.co.il