חומרים:
נתח בשר סינטה טרי (במשקל 100 ג')
לסלט:
4 מלפפונים קטנים וטריים מאוד
שתי כפות נענע קצוצה
קורט סוכר
קורט מלח
חצי כף שמן שומשום Flavor
למילוי:
5-4 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לקיסמים
למישרה:
חצי כוס רוטב סויה קיקומן
כף רוטב טריאקי קיקומן
5 שיני שום כתושות
כף שמן שומשום Flavor
כף שמן זית
4 כפות סוכר
להגשה:
רוטב טריאקי גורמה קיקומן, או רוטב טריאקי קיקומן
אופן ההכנה:
פורסים את המלפפונים לעיגולים אלכסוניים, ואז לרצועות דקות. מתבלים ושומרים בצד את הסלט.
חותכים את נתח הבשר לפרוסות דקות (אפשר לבקש מהקצב לעשות זאת).
משמנים צד אחד של כל פרוסה במעט שמן זית.
חותכים קטעי בצל ירוק כרוחב פרוסות בשר.
מניחים במרכז כל פרוסה קטע אחד של בצל ירוק, מגלגלים ומהדקים בקיסם.
בקערה נפרדת מערבבים את חומרי המישרה.
מניחים את הגלילות במישרה בכלי סגור במקרר לשעה.
מנגבים את הגלילות, ומטגנים אותן במעט שמן עד להזהבה, 2 דקות מכל צד.
חותכים כל גלילה באלכסון לשני חלקים.
מגישים לצד סלט המלפפונים, עם קערית של טריאקי כמטבל.