fbpx

גלילת עוף במילוי מוצרלה

ל- 3 מנות/סועדים חומרים: 6 יח' חזה עוף 100 גר' כל אחד6 כפות רוטב עגבניותעלי בזיליקוםמלחפלפל גרוס6 יח' מלבני גבינת מוצרלה קשה (2*5 ס"מ)קמח ביציםפירורי פנקו אופן ההכנה:לשטח את חזה העוף, להמליח ולפלפל. על כל יחידת חזה עוף למרוח כף רוטב עגבניות, לשים מעל עלי בזיליקום וגבינת מוצרלה. לגלגל את חזה העוף ולסגור בקיסם. לצפות את החזה המגולגל בקמח, ביצים ופירורי הפנקו ולטגן בשמן עמוק. בסיום הטיגון להוציא את הקיסם, לחתוך לשניים, ולהגיש על מצע רוטב עגבניות.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 3 מנות/סועדים


חומרים:
6 יח' חזה עוף 100 גר' כל אחד
6 כפות רוטב עגבניות
עלי בזיליקום
מלח
פלפל גרוס
6 יח' מלבני גבינת מוצרלה קשה (2*5 ס"מ)
קמח ביצים
פירורי פנקו


אופן ההכנה:
לשטח את חזה העוף, להמליח ולפלפל. על כל יחידת חזה עוף למרוח כף רוטב עגבניות, לשים מעל עלי בזיליקום וגבינת מוצרלה. לגלגל את חזה העוף ולסגור בקיסם. לצפות את החזה המגולגל בקמח, ביצים ופירורי הפנקו ולטגן בשמן עמוק. בסיום הטיגון להוציא את הקיסם, לחתוך לשניים, ולהגיש על מצע רוטב עגבניות.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר