גלילת עוף במילוי מוצרלה

 

ל- 3 מנות/סועדים


חומרים:
6 יח' חזה עוף 100 גר' כל אחד
6 כפות רוטב עגבניות
עלי בזיליקום
מלח
פלפל גרוס
6 יח' מלבני גבינת מוצרלה קשה (2*5 ס"מ)
קמח ביצים
פירורי פנקו


אופן ההכנה:
לשטח את חזה העוף, להמליח ולפלפל. על כל יחידת חזה עוף למרוח כף רוטב עגבניות, לשים מעל עלי בזיליקום וגבינת מוצרלה. לגלגל את חזה העוף ולסגור בקיסם. לצפות את החזה המגולגל בקמח, ביצים ופירורי הפנקו ולטגן בשמן עמוק. בסיום הטיגון להוציא את הקיסם, לחתוך לשניים, ולהגיש על מצע רוטב עגבניות.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה