דגים בקארי עם פולי סויה ודלעת

חומרים ל- 6 מנות:1 ק"ג (6 חתיכות) פילה דג בורי או אנטיאס מיץ משני לימוניםמלח300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 2 ס"מ8-6 עגבניות, קצוצות גס 1/2 כפית קארי אדום צרור כוסברה1 שקית חטיף פולי סויה סנפרוסט (400 גרם), קלופים שמן לטיגוןאופן ההכנה:שמים את הדג בקערה, יוצקים לימון, מתבלים במלח, ומניחים במקרר לחצי שעה.במחבת עמוקה מחממים שמן, מוסיפים דלעת, מטגנים 5 דקות, מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים עם מכסה כ- 10 דקות.מוסיפים קארי, ומערבבים.מוסיפים את פולי הסויה ואת נתחי הדג, מפזרים כוסברה ומבשלים עם מכסהכ-10 דקות נוספות עד שהדג מוכן.צילום: דניאל לילהמתוך חוברת מתכונים של סנפרוסט עם השף חיים כהן, לכבוד ראש השנה תש"ע. בחוברת מוצגות 20 הצעות המתאימות לעונת החגים: סלטים, מרקים, מנות ראשונות, עיקריות, תוספות ומתוקים.

חומרים ל- 6 מנות:
1 ק"ג (6 חתיכות) פילה דג בורי או אנטיאס
מיץ משני לימונים
מלח
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 2 ס"מ
8-6 עגבניות, קצוצות גס
1/2 כפית קארי אדום
צרור כוסברה
1 שקית חטיף פולי סויה סנפרוסט (400 גרם), קלופים
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
שמים את הדג בקערה, יוצקים לימון, מתבלים במלח, ומניחים במקרר לחצי שעה.
במחבת עמוקה מחממים שמן, מוסיפים דלעת, מטגנים 5 דקות, מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים עם מכסה כ- 10 דקות.
מוסיפים קארי, ומערבבים.
מוסיפים את פולי הסויה ואת נתחי הדג, מפזרים כוסברה ומבשלים עם מכסה
כ-10 דקות נוספות עד שהדג מוכן.

צילום: דניאל לילה

מתוך חוברת מתכונים של סנפרוסט עם השף חיים כהן, לכבוד ראש השנה תש"ע. בחוברת מוצגות 20 הצעות המתאימות לעונת החגים: סלטים, מרקים, מנות ראשונות, עיקריות, תוספות ומתוקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר