דגים חריפים – חריימה

מתכון של רשת קפה גרג לדגים חריפים בנוסח צפון אפריקה. קל להכנה והסועדים יעריכו את התוצאה

להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה. לבשל כ-20 דקות עד הסמכת הרוטב
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה. לבשל כ-20 דקות עד הסמכת הרוטב

חומרים ל-4 אנשים

1/4 כוס שמן זית

5 שיני שום פרוסות

פלפל ירוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ

פלפל אדום חתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 כפיות גדושות רסק עגבניות

4 עגבניות חתוכות קצוץ דק

1/4 כוס מים

2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שאטה גרוס

1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל

כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

אופן ההכנה

לשים במחבת שטוח ורחב שמן זית, שום, ופלפלים חתוכים.

אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כ- 2 דקות נוספות.

להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה.

לבשל כ-20 דקות עד הסמכת הרוטב.

להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה.

לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כ- 5 דקות נוספות.

לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה