דג בג’ינג’ר וחלב קוקוס

 

החומרים לשישה סועדים
12 יחידות פילה ברבוניה
שמן זית
1 וחצי כפות חלב קוקוס
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
2 עלי דפנה
50 גרם ג’ינג’ר קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מטגנים בשמן זית את הבצל עד להזהבה.

מוסיפים את השום לדקת טיגון נוספת.

מוסיפים את הג’ינג’ר, עלי הדפנה וחלב הקוקוס ומחממים עד רתיחה. מוסיפים מלח ופלפל.

את פילה הברבוניה מנגבים היטב וזורים עליו מלח ופלפל שחור גרוס.

מטגנים במחבת בשמן זית כחצי דקה מכל צד.

יוצקים את הרוטב החם על הדגים ומגישים לשולחן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה