דג דניס "אלפורנו"

 

מנה אחת


חומרים:
500 גר' דג דניס
שמן זית
עלה רוזמרין טרי
עלה טימין טרי
3 שיני שום פרוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כמון
כוסברה ירוקה

אופן ההכנה:
נוטלים את דג הדניס, מבצעים 3 חתכים אלכסוניים בצידו. ממלאים את חתכי הדג שביצענו בצידו בשום פרוס טרי ובכוסברה ירוקה. מפזרים על הדג מלח גס, פלפל שחור גרוס, עלה רוזמרין וטימין. את פנים הדג נמלא בשום, כוסברה וכמון. בסיום יש למרוח על הדג כפית שמן זית.
מניחים את הדג לאחר מריחה קלה של שמן זית בתבנית, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בין 18-20 דקות.

אופן ההגשה:
רצוי להגיש את הדג על מצע של תפו"א אפויים בתנור.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה