דג פיקנטי בתיבול תערובת לדג מרוקאי

מצרכים:1 ק"ג דגים (נילוס, מושט, מרלוזה) שטופים3 כפות של התערובת לדג מרוקאי 5 כפות שמן150 גרם רסק עגבניות¼ כוס מיץ לימון100 גרם עלי כוסברה טריים ושתופים היטב1 ליטר מים חמים (לא רותחים)אופן ההכנה:לחמם בסיר שטוח את השמן ולהוסיף את כל שאר המצרכים מלבד הדגים והכוסברה. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל במשך 5 דקות. להוסיף את הדג, לכסות את הסיר במכסה מתאים ולבשל 25-20 דקות נוספות. לקראת סוף הבישול להוסיף את הכוסברה.

מצרכים:
1 ק"ג דגים (נילוס, מושט, מרלוזה) שטופים
3 כפות של התערובת לדג מרוקאי
5 כפות שמן
150 גרם רסק עגבניות
¼ כוס מיץ לימון
100 גרם עלי כוסברה טריים ושתופים היטב
1 ליטר מים חמים (לא רותחים)

אופן ההכנה:
לחמם בסיר שטוח את השמן ולהוסיף את כל שאר המצרכים מלבד הדגים והכוסברה.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל במשך 5 דקות.
להוסיף את הדג, לכסות את הסיר במכסה מתאים ולבשל 25-20 דקות נוספות.
לקראת סוף הבישול להוסיף את הכוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר