דג פיקנטי בתיבול תערובת לדג מרוקאי

 

מצרכים:
1 ק"ג דגים (נילוס, מושט, מרלוזה) שטופים
3 כפות של התערובת לדג מרוקאי
5 כפות שמן
150 גרם רסק עגבניות
¼ כוס מיץ לימון
100 גרם עלי כוסברה טריים ושתופים היטב
1 ליטר מים חמים (לא רותחים)

אופן ההכנה:
לחמם בסיר שטוח את השמן ולהוסיף את כל שאר המצרכים מלבד הדגים והכוסברה.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל במשך 5 דקות.
להוסיף את הדג, לכסות את הסיר במכסה מתאים ולבשל 25-20 דקות נוספות.
לקראת סוף הבישול להוסיף את הכוסברה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה