החומרים
דבש משק לין – 1 כוס
סוכר חום – חצי כוס
שמן – 1 כוס
ביצים – 3
קמח- 6 כוסות
אבקת אפיה- 1 שקית
סודה לשתיה- 1 כפית
אגוזי מלך – 100 גר' קצוצים
צימוקים – 200 גר'
חלבון ביצה- 1
קינמון – 1 כפית
ציפורן- 1 כפית
זנגביל – חצי כפית
אופן ההכנה
לחמם את הדבש, להסיר מהאש להוסיף שמן, ביצים ותבלינים לערבב בכף עץ, להוסיף צימוקים ואגוזים.
לערבב את הקמח עם אבקת האפיה והסודה לשתיה ולהוסיף לתערובת לערבב וללוש עד לקבלת בצק גמיש. ליצור כדורים בגודל בינוני למרוח בחלבון ביצה .
לאפות בתבנית מחופה בנייר אפיה ומשומנת מעט במשך 15-20 דקות בחום בינוני