fbpx

דונאטס טבעוני

לרגל חג החנוכה ובכלל מציעה חברת אורגניקזון מתכון של ויגן יעל – בלוגרית טבעונות וכושר, שהינו גם טעים וגם שומר על איכות הסביבה בזכות שימוש בנייר אפיה של המותג If you care המתאים לאפייה ובישול ללא צורך בשימון, ניתן לשימוש חוזר ומתאים למיקרו ולתנור
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים יבשים

2 כוסות קמח כוסמין בהיר

¼ כוס סוכר קנים

1 וחצי כפיות סודה לשתיה

2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום

½ כפית מלח ורוד

אופן ההכנה

לערבב המצרכים היבשים.

צילום ויגן יעל

מצרכים רטובים והמשך ההכנה

בקערה נפרדת לערבב:

1 כוס חלב סויה טבעי ללא סוכר

¼ כוס חומץ תפוחים

לטרוף יחד ולהניח למנוחה ל- 5 דקות.

להוסיף ¼ כוס שמן קוקוס מומס

1 כפית תמצית וניל

לטרוף אותם יחד.

לערבב את הרטובים עם היבשים.

להעביר לשקית זילוף.

לשמן תבניות דונאטס בתרסיס שמן.

לזלף סביב כל עיגול עד 80% מגובה השקעים.

לאפות ב- 170 מעלות 15 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.

אפשרות: להכניס למכשיר ייעודי ל- 5 דקות.

תוספות

ניתן להוסיף מעל כל ממרח שתרצו, כמו לוז, חמאת בוטנים, חמאת שקדים, חמאת אגוזים

למשקיעים

ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 60 גרם שוקולד מריר עם 2 כפיות שמן קוקוס, ולצקת מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר