מצרכים יבשים
2 כוסות קמח כוסמין בהיר
¼ כוס סוכר קנים
1 וחצי כפיות סודה לשתיה
2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום
½ כפית מלח ורוד
אופן ההכנה
לערבב המצרכים היבשים.
מצרכים רטובים והמשך ההכנה
בקערה נפרדת לערבב:
1 כוס חלב סויה טבעי ללא סוכר
¼ כוס חומץ תפוחים
לטרוף יחד ולהניח למנוחה ל- 5 דקות.
להוסיף ¼ כוס שמן קוקוס מומס
1 כפית תמצית וניל
לטרוף אותם יחד.
לערבב את הרטובים עם היבשים.
להעביר לשקית זילוף.
לשמן תבניות דונאטס בתרסיס שמן.
לזלף סביב כל עיגול עד 80% מגובה השקעים.
לאפות ב- 170 מעלות 15 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.
אפשרות: להכניס למכשיר ייעודי ל- 5 דקות.
תוספות
ניתן להוסיף מעל כל ממרח שתרצו, כמו לוז, חמאת בוטנים, חמאת שקדים, חמאת אגוזים
למשקיעים
ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 60 גרם שוקולד מריר עם 2 כפיות שמן קוקוס, ולצקת מעל.