דים סאם בצק שקוף במילוי תרד ובוטנים

חומרים לבצק שקוף1 ק"ג עמילן חיטה2-3 כפות עמילן תפו"א25 גר' מרגרינה/חמאה1 כף סוכר1 כפית מלח750 מ"ל מים רותחיםאופן ההכנהמניחים את הקמח בקערה ומערבבים במהירות עם המים הרותחים והמרגרינה, לאחר שכל המים נספגו לתוך הבצק, הופכים את הקערה וממתינים שתי דקות.לשים את כל הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, כל רבע מגלגלים ל"נחש" בקוטר 3 ס"מ, בעזרת סכין פורסים את ה"נחש" לעיגולים באורך 3 ס"מ.משטחים בעזרת סכין סינית רחבה (גרזן), ממלאים ומקפלים.חומרים למלית תרד ובוטנים1 קילו תרד שטוף היטב150 גר" בוטנים מטוגנים וטחונים3 כפות רוטב צדפות1 כף סוכר1 כפית מלחמעט שמן שומשוםאופן ההכנה מטגנים את התרד במעט שמן, מקררים, קוצצים וסוחטים.מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בבלנדר, מניחים במקרר לפחות לשעה.

חומרים לבצק שקוף

1 ק"ג עמילן חיטה
2-3 כפות עמילן תפו"א
25 גר' מרגרינה/חמאה
1 כף סוכר
1 כפית מלח
750 מ"ל מים רותחים

אופן ההכנה
מניחים את הקמח בקערה ומערבבים במהירות עם המים הרותחים והמרגרינה, לאחר שכל המים נספגו לתוך הבצק, הופכים את הקערה וממתינים שתי דקות.

לשים את כל הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, כל רבע מגלגלים ל"נחש" בקוטר 3 ס"מ, בעזרת סכין פורסים את ה"נחש" לעיגולים באורך 3 ס"מ.

משטחים בעזרת סכין סינית רחבה (גרזן), ממלאים ומקפלים.

חומרים למלית תרד ובוטנים
1 קילו תרד שטוף היטב
150 גר" בוטנים מטוגנים וטחונים
3 כפות רוטב צדפות
1 כף סוכר
1 כפית מלח
מעט שמן שומשום

אופן ההכנה
מטגנים את התרד במעט שמן, מקררים, קוצצים וסוחטים.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בבלנדר, מניחים במקרר לפחות לשעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר