דלתא סקיי קלאב בשת”פ עוגיות מקרון עם השף קונדיטור הצרפתי פייר ארמה

כנצר לארבעה דורות של אופים וקונדיטורים, פייר ארמה עשה מהפכה במלאכת האפייה באמצעות היצירתיות, הגישה הרעננה והתשוקה שלו, ונחשב לשף קונדיטור יוצא דופן ואמן קולינרי בעל חזון
כנצר לארבעה דורות של אופים וקונדיטורים, פייר ארמה עשה מהפכה במלאכת האפייה באמצעות היצירתיות, הגישה הרעננה והתשוקה שלו, ונחשב לשף קונדיטור יוצא דופן ואמן קולינרי בעל חזון

נוסעי חברת התעופה דלתא המתארחים בטרקלין העסקים של דלתא בטרמינל 4 בנמל התעופה JFK בניו יורק, יכולים ליהנות ממאפים פרי יצירתו של פייר ארמה שהוכרז בשנת 2016 כקונדיטור הטוב ביותר בעולם על ידי פורום “50 המסעדות הטובות בעולם”.

בדוכן פייר ארמה פריז בטרקלין דלתא סקיי קלאב, יכולים האורחים להשתמש גם בנקודות נוסע מתמיד של דלתא העומדות לרשותם, כדי לקנות ממגוון עוגיות המקרון או עוגיות השוקולד של ארמה עבור עצמם או כדי להביא כמתנה מהנסיעה. “הפרויקט עם דלתא היה בהחלט ניסיון עצום. המטרה שלנו היא להציע רגע של סיפוק טהור לאורחי הטרקלין – הצצה חטופה לעולם הטעמים, החושים והתענוגות שלי”, אמר השף קונדיטור פייר ארמה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה