מרכיבים:
25 מ"ל דרמבוי
25 מ"ל שמבורד
25 מ"ל מיץ לימון טרי
דש סירופ סוכר
דש אנגוסטורה ביטרס
אופן הכנה:
משקשקים את כל הרכיבים בשייקר עם קרח.
מסננים לכוס נמוכה.
מקשטים עם סלייס לימון ופטל.
מרכיבים:
25 מ"ל דרמבוי
25 מ"ל שמבורד
25 מ"ל מיץ לימון טרי
דש סירופ סוכר
דש אנגוסטורה ביטרס
אופן הכנה:
משקשקים את כל הרכיבים בשייקר עם קרח.
מסננים לכוס נמוכה.
מקשטים עם סלייס לימון ופטל.