הבישול הבריא עושה דרכו לבתי הסוהר

כל מנהלי המטבחים של שירות בתי הסוהר (שב"ס), מקציעות בדרום עד צלמון בצפון, השתתפו בסדנה מיוחדת לבישול בריא, במסגרת הניסיון להפוך את התפריט של הסוהרים והאסירים למאוזן ובריא יותר.

זו יוזמה משותפת של השב"ס ותנובה שף, החטיבה המתמחה לשוק המקצועי של תנובה, שבוצעה במסגרת הניסיון להוציא את המיטב מ"לוחות הבישול" המשמשים את השפים של בתי הכלא בעת הכנת האוכל לסוהרים והאסירים.

הסדנאות כללו בישול עם השפים הקולינאריים של תנובה שף, הרצאות, ולימוד עיצוב וסגנון של המזנונים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה