הבשר והמנגל המוצלח

טיפים לזמן הצלייה על המנגל
חשוב לדעת: אחרי ששמתם את הבשר, לא מפריעים לו – לא מועכים, לא לוחצים, לא דוקרים, לא הופכים סתם ולא מסובבים.
פשוט מניחים על צד אחד, מדי פעם מרימים בעדינות לראות את מצב הצריבה, הופכים, מחכים ובודקים שוב, ומורידים מהרשת.

מתי שמים את הבשר על המנגל?
חוסר סבלנות יגרום לכך שהבשר יהיה חרוך בחוץ, עם טעם של פחם, ונא בפנים.
הפחמים מוכנים כאשר הם מכוסים שכבה דקה של אפר ואין להבות כלל.
כאשר הפחם מוכן, הוסיפו עשבי תיבול (אם אתם נוהגים להשתמש בהם), והניחו את הרשת. ניתן גם לעבור על הרשת עם בצל מצופה בשמן זית. חכו עוד חמש דקות כדי שגם הרשת תתחמם ואפשר להתחיל לצלות.

טמפרטורת הבשר לגריל
סטייקים – מופשרים לגמרי.
קבבים והמבורגרים – ניתן ואף מומלץ לשים במצב קפוא. טעמם לא ישתנה, והם לא יתפרקו על הגריל בעת ההפיכה.
עופות ודגים – הפשרה מלאה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה