החודש ייפתח בלגעת באוכל קורס יסודות הפטיסרי (קונדיטוריה)

בקורס מעשי מתקדם הכולל ידע מורחב בנושא אפייה‚ עבודה עם חומרי גלם איכותיים ושיטות עבודה מהמתקדמות ביותר בעולם‚ הכנת המנות בעיצובים מיוחדים ושיטות הגשה מהמסעדות והקונדיטוריות הטובות ביותר

החודש ייפתח ב"לגעת באוכל" קורס יסודות הפטיסרי (קונדיטוריה). מדובר בקורס מעשי מתקדם הכולל ידע מורחב בנושא אפייה‚ עבודה עם חומרי גלם איכותיים ושיטות עבודה מהמתקדמות ביותר בעולם‚ הכנת המנות בעיצובים מיוחדים ושיטות הגשה מהמסעדות והקונדיטוריות הטובות ביותר. הקורס מיועד לאנשים שרוצים להתמחות באומנות הפטיסרי.

את הקורס תנהל ותנחה השפית דלית מיצנמכר אשר סיימה את לימודיה בתדמור בשנת 91' , עבדה במסעדות מובילות בארץ והתמחתה בצרפת במסעדת "פושון" תחת הקונדיטור פייר הרמה.
במהלך הסדנא תקנה דלית מושגים, טיפים ומיטב סודותיה להצלחה במטבח במגוון סוגים ושיטות. במהלך הקורס יצטרפו קונדיטורים אורחים כגון יפה בן עמי, אורן בקר, נועם בבילה, גל זקס, מיקי שמו.
שף דלית מיצנבכר
במהלך הקורס ילמדו התלמידים להכין בצק פריך מתוק, בצק פריך מלוח, קישים,מגוון סוגי עוגיות, עוגות בחושות, לחמים, בצק רבוך ופטיפורים, בצק שמרים, עוגות שמרים, בצק קרואסון, בריוש, פרלינים, עוגות גבינה, קרם ברולה, פנקוטה, מרנג, בסיסים לעוגות, קרמים, מוסים.

מתכונת הלימודים כוללת 14 מפגשים הנערכים בימי ד' ב- 17:00.
הקורס יחל ב- 25.8.10 וימשך כארבעה חודשים.
בסיום הקורס תוענק תעודת סיום קורס אומנות הפטיסרי אשר מוכרת ע"י "איגוד השפים הישראלי".

מחיר השתתפות בקורס: 3,399 ₪

לישנסקי 9, א.ת. מערב ראשון לציון (מתחם "חונים קונים"), טל. 03-9520390
הסדנא 4, א.ת רעננה (צמוד ל– ACE), טל. 09-7404474 , 09-7404474

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר